top of page

SVEIN TORMOD BEKKHUS

Svein Tormod Bekkhus er en habil musiker med 30 års erfaring med piano som instrument. Han har absolutt gehør, og har talent for å høre de minste lyder i musikkens verden. I tillegg til å stemme ditt piano kan han gi en musikalsk ønskekonsert i etterkant av stemmingen. 

Denne pianostemmeren kan hjelpe deg med ditt piano så det lyder bra og ikke falskt. Han komponerer musikk og er en dyktig pianist, organist, fiolinist, sanger og dirigent som kan holde konsert. Her er ett musikk stykke som han har komponert (se nederst på siden). Han komponerer musikk og har lydstudio i Ashdod ved Middelhavskysten i Israel. Han har absolutt gehør, og hører mer enn han vil høre. Han snakker ikke lenge om gangen, men forstår en rekke språk. Han er født i Oslo, er oppvokst i Sørum på Romerike, og har vært mange ganger i Telemark og i Solør på ferie. Han har studert musikk i Ullensaker, Oslo, og i København. Han har hatt konserter i mange land i Europa. Han spiller alle slags sjangre, både klassisk, pop, jazz. Hvis du synger en tone til ham så kan han si hvilken tone det er og hvor mange hertz det er. Så Svein Tormod er et veldig bra valg siden at han har absolutt gehør. Det er det veldig få som har.

Han er også en dyktig pianist og har hatt mange konserter. Han er og en dyktig organist. Så vil du ha en bra pianostemmer så er denne et veldig bra valg.

 

Priser:

Hovedstemming av piano (årlig service): 2000,- (inkl.mva)

Hovedstemming av piano (hvert 10.år): 3000,- (inkl.mva)

Småreparasjoner, etterstemming m.m: 700,- (inkl. mva)

Testing av piano: 500,- (inkl. mva)

 

Det anbefales å stemme pianoet en gang pr. år.

 

Kontakt: simon@cultkaos.com

DSCF4191.jpg
bottom of page