top of page

OM OSS

Cult Kaos er et management, brand, produksjons- og distribusjonsselskap, samt en kreativ familie. I seks ulike avdelinger jobber vi med å utfolde universet vårt - CultShows, CultMusic, CultArt, CultClothing, CultVideos og CultNetwork.
 

Et krav i Cult Kaos er at du jobber med det du har lidenskap for, med det blir engasjementet og kvaliteten bedre, dette er noe vi tar med oss i alle ledd i organisasjonen vår, og grunnen til at vi skiller oss ut i fra mengden. Med en visjon om å være ansiktet til selvtillit, frihet, kjærlighet og innfridde drømmer jobber vi mot verdensherredømme og å være det ledende kunstnerisk kollektivet i kulturbransjen. Vi er stolte av å representere artister og kunstnere som lever for å leverer verk av høy kunstnerisk kvalitet, med stor lidenskap og mye dedikasjon til arbeidet vårt.

Cult Kaos er et evig utviklende brand som representerer 12 artister og har siden starten gitt ut 8 album, 11 singler, 23 musikkvideoer, 4 kleskolleksjoner og holdt 13 Cultshows. Cult Kaos skaper kontinuerlig nytt video- og konsert-materiale, samt produserer en løpende intervju serie kalt CULTV.

IMG_6408 2.JPG

Oda Ormbostad

Prosjektleder / Booking

 

contact@cultkaos.com

IMG_6403 2.JPG

Simon Moe Moholt

CEO

simon@cultkaos.com

IMG_6410 2.JPG

Mons Hanssen

Teknisk ansvarlig

makhllb@outlook.com

isak.jpeg

Isak Redae Abera

Content Creator

 

contact@cultkaos.com

DSCF4146.JPG

Jon Skjeseth

 

Prosjektleder

contact@cultkaos.com

IMG_6419 2.JPG

Unni Bendigtsen

Webdesigner

contact@cultkaos.com

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

bottom of page