top of page

EVERBLOOM VALLEY

Everbloom Valley er en ung og frisk rockekvartett, startet opp våren 2022. Bandet spiller spennende og energisk poprock med nikk til lyden av det varme, britiske 60- og 70-tallet og til eminente band som Supergrass og Motorpsycho. 

​Siden debuten på Gamla i Oslo, mai 2022, har Everbloom Valley etablert seg som et rått liveband fullt av energi, som fanger publikum hvor enn de spiller. Bandet har vært rundt på både Norges- og Europaturné og er aktuelle med EP-ene «Bound for Mexico» og «The Initiative to love», samt dobbeltsingelen «Bridges Wide». Sommeren 2022 spilte bandet store konserter på randsfjord-festivalen, Finnstadfest og Skur 13. Everbloom Valley kommer med ferske singler fra sitt kommende debutalbum til sommeren! 

​Bandet består av Rasmus Aanje på leadvokal og bass, Tomas Pereira på vokal og gitar, Alf Kippersund Nordseth på trommer og Iver Nordli på orgel og keys. Rasmus var tidligere frontmann og låtskriver i bandet The Pricks, som har hatt stor konsertvirksomhet både innen- og utenlands og er nå paralelt aktuell med duoen Sequence og Genome. Alf kan man også høre som trommeslager i bandet Villskudd. Tomas og Iver er aktuelle med en rekke parallelle prosjekter. Alle fire er godt plantet i musikkmiljøet og har nå samlet seg for å lage sitt drømmeband. Everbloom Valley er en poprockgruppe man burde se opp for i fremtiden, med en rekke konsertplaner og kommende utgivelser! 

Booking: simon@cultkaos.com

Hellpress.jpg
bottom of page