top of page

CULTCONTACT

Cult Kaos er et management, brand, produksjons- og distribusjonsselskap, samt en kreativ familie. I seks ulike avdelinger jobber vi med å utfolde universet vårt - CultShows, CultMusic, CultArt, CultClothing, CultVideos og CultNetwork.

Et krav i Cult Kaos er at du jobber med det du har lidenskap for, med det blir engasjementet og kvaliteten bedre, dette er noe vi tar med oss i alle ledd i organisasjonen vår, og grunnen til at vi skiller oss ut i fra mengden. 

Med en visjon om å være ansiktet til selvtillit, frihet, kjærlighet og innfridde drømmer jobber vi mot verdensherredømme og å være det ledende kunstnerisk kollektivet i kulturbransjen. 

Vi er stolte av å representere artister og kunstnere som lever for å leverer verk av høy kunstnerisk kvalitet, med stor lidenskap og mye dedikasjon til arbeidet vårt.

Cult Kaos er et evig utviklende brand som har gitt ut 6 album, 11 singler, 22  musikkvideoer, 4 kleskolleksjoner og holdt 11 Cultshows. Cult Kaos skaper kontinuerlig nytt video- og konsert-materialet, samt produserer en løpende intervju serie kalt CULTV.

 

Cult Kaos er en stor familie full av kjærlighet, respekt og lidenskap. 

Takk! Melding er sendt.

IMG_5252.HEIC
IMG_5274.HEIC

Simon Moe Moholt

CEO

mail: simon@cultkaos.com

Mons Hanssen

Prosjektleder / Tekniskansvarlig

mail: makhllb@outlook.com

IMG_5248.HEIC

Christopher Moe

Prosjektleder

mail: christophermoe1989

@outlook.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page