top of page

HRAFNHEIM

Hrafnheim Produksjon er et nystartet firma, men André Hrafn Bendigtsen har over 17 års erfaring og kompetanse innen musikkproduksjon, miksing, mastering og lyddesign - hovedsakelig innen sjangrene rock/metal - men har også gjort produksjoner innen pop, 70s rock og singer/songwriter.

 

Trenger du en miks og/eller master som smeller så er Hrafnheim Produksjon førstevalget!

 

Mix

Fra 2000,- pr låt.

Pris vil variere etter omfanget av prosjektet og hva som leveres av råfiler. I utgangspunktet leveres alle filer til miksing ferdig redigert og tunet, slik at det bare er selve miksejobben som gjenstår. Alt mikses i Cubase.

Sjekkliste for mix:

- Alle stems er mikset ned separat, tørt og i mono med mindre det er stereoinstrumenter. Dvs uten noen form for effekter, EQ, kompressorer etc. Skal det være effekter på, så send over et referansespor.

 

- Referansespor og/eller dialog på hva slags lydbilde dere ønsker.

 

- Alle stems er ferdig redigert og evt tunet før det blir sendt inn til miks. 

  Hvis ikke, se priser på "edit".

andre.jpeg

- Vi sender maks tre prøvemikser til denne prisen med mindre annet er avtalt underveis. Trengs det flere, fakturerer vi 300,- pr ekstramiks pr låt.

- Hvis Hrafnheim ikke brukes som studio til innspilling, anbefales det å spille inn og levere stems i 24 bit/48000Hz og gjerne også spille inn instrumenter med DI for mulig reamping i etterkant.

Edit

Fra 1000,- pr låt.

Har du ikke redigert lydfilene? Er ikke vokalen og andre instrumenter tunet på forhånd? Lekker det lyd fra 20 mikker som vanskeliggjør miksen og gjør ting dyrere enn det trenger å være? Vi redigerer det for deg så filene er klare for miksing - uansett hvilket studio du velger til å gjøre miksen!

Innspilling

Hrafnheim kan stille med innspillingsmuligheter av det aller meste av enkeltinstrumenter, som bass, gitar, trommer, vokal og annet. Til innspilling bruker vi mikrofoner som AKG C414 XLII, Røde NT1-A, Shure Beta 58 o.l. alt ettersom hva som passer ditt lydbilde og dine instrumenter. Vi bruker også Kemper til innspilling av gitar og bass, samt at vi har mulighet for å reampe eventuelle signaler som er innspilt andre steder.

Pakkepris

Fra idé til sluttprodukt. Trenger ditt prosjekt innspilling, redigering, miksing og mastering? Ta kontakt, så finner vi en hyggelig pakkepris!
 

Annet

Med 17 års erfaring fra musikkbransjen - bak spakene og som musiker, samt at André Hrafn Bendigtsen har jobbet i Gramo, kan vi også være behjelpelige med å lære deg å forstå musikkbransjen. Hva er Gramo, Tono og Gramart, og hva er forskjellen på disse? Trenger man egentlig å være medlem? Dette er inkludert gratis i alle løsningene over for de som ønsker det.

For booking, kontakt simon@cultkaos.com.

bottom of page