top of page

FAT FUNGUS

Fat Fungus er et Oslobasert band som har holdt på i syv år. Fat Fungus spiller Rock, Funk, Pop og Prog. Alle disse sjangrene samlet beskriver Fat Fungus som “PHUNK!” 

 

Fat Fungus har spilt konserter på blant annet John Dee, Vulkan, Blitz, Høyvikfestivalen, Studentersamfundet i Trondheim og Rekordfestivalen. Fat Fungus gir jevnlig ut musikk. 

 

EPen «PHUNK» ble utgitt i 2018. Singelen «God Knows» i 2019,

singlene «Era of the Wolf», «Crash Test Dummies» og «Blue Skies» i 2020. 

De nyeste singelene “Groggy” og "Fungus Brain" ble sluppet ut i 2021. 

 

I front er den rå Marte Lindseth, som setter sitt preg på bandet med sin kraftfulle vokal. Bak trommesettet har vi Åsmund Moen. Klassisk skolert, men oppdratt av funken. Når han ikke spiller med flere av orkestrene i det lange land, smeller han fra seg i Fat Fungus. På bass er Eirik Fredsrud, en stødig klippe, men er ikke redd for å lire av seg noen feite basslinjer når det trengs. Til slutt har vi Eirik Eikanger på gitar som siden barndommen har latt seg inspirere av David Gilmour og Jimi Hendrix.

Bandets fundament er å skildre hvordan vi opplever urettferdighet i dagens samfunn. Derfor skriver de om sex, miljø, ensomhet, sopp og dyrevern, samtidig som de ønsker å vise en finger til eliten - både fysisk og gjennom musikken. 

DSC08150.jpeg

Bandets visjon er å skape en dialog med publikum om hvor surrealistisk det er å våkne til en så forskrudd, fjern og urettferdig virkelighet - samtidig som vi bevarer vår positive energi og egenart. Gjennom musikken skal vi glede oss, kose oss, danse og være kreative!

I 2021 ble Fat Fungus signert og en del av den kunstneriske familien og managementet Cult Kaos. 

Booking: simon@cultkaos.com

Fat Fungus - Groggy (Official Video) (2021)

Fat Fungus - Groggy (Official Video) (2021)

Spill video
bottom of page